Een hilarische dag rondom de boerderij!

Minimaal 10 deelnemers
3,5 uur
€ 35,95 p.p. excl. BTW

Een hilarische dag rondom de boerderij!

14:00 uur Ontvangst met koffie en iets lekkers
U wordt door de gastvrouw van de boerderij in Spanbroek ontvangen in een oer-Hollandse ambiance. Tijdens het ontvangst nuttigt u een heerlijk kopje koffie of thee met een Hollandse stroopwafel.

14:30 uur Boerensurvival
Nadat u heeft genoten van een kopje koffie met wat lekkers is het tijd voor actie! Uw gezelschap wordt in diverse teams verdeeld, u krijgt een overall aan, er wordt een groepsfoto gemaakt en de strijd kan beginnen!

De 20 opgezette spellen rondom de boerderij zorgen voor veel hilariteit. Van kruiwagenrace, hark werpen, stormbaan tot buikschuiven, u maakt van alles mee tijdens deze survival. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, u krijgt een kruiwagen met bier, fris, wijn en wat lekkers mee. Halverwege de survival kunt u even rustig genieten van het weidse uitzicht en worden er oer-Hollandse bitterballen geserveerd.

17:00 uur Prijsuitreiking
Aan het eind van de survival wordt u ontvangen voor de prijsuitreiking. Wie heeft de spellen het best uitgevoerd en de snelste tijd neergezet? Voor het winnende team hebben wij een leuke prijs en als aandenken krijgt u de groepsfoto mee! Na de survival kunt u gebruikmaken van een heerlijke douche, zodat u weer opgefrist naar huis gaat.

Trek oude kleding en schoenen aan.
Dit arrangement is uit te breiden met een lunch of barbecue op de boerderij.

Nieuwsbrief ontvangen?