Sterk in Maatwerk

Uw evenement op maat

U wilt graag een dag uit, een evenement of een feest organiseren wat een diepe indruk achter laat. Iets wat uw gasten inspireert, motiveert en blij maakt. Wij helpen u daarbij graag! Gezamenlijk gaan we aan de slag om een fantastisch evenement neer te zetten. U draagt uw wensen, eisen en wellicht ideeën aan en wij zorgen voor een compleet plan waarbij aan ieder detail is gedacht.

Events Holland organiseert ruim 800 groepsarrangementen per jaar, uiteenlopend van bedrijfsuitje tot compleet georganiseerde congres weekenden. Dit doen wij al 12 jaar en daar zijn we best trots op! Wij beschikken over de ervaring, capaciteiten en kennis om uw evenement, geheel naar wens, te organiseren. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum weekend, speciale arrangementen of een bijzondere vergaderlocatie, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zijn de specialist in Hoorn voor u. Samen met onze lokale partners gaan we graag voor u aan de slag om zo een onvergetelijk evenement te organiseren namens u! Naast Hoorn zijn we ook actief in Amsterdam, Egmond, Alkmaar, Volendam en Enkhuizen.Wilt u meer informatie, even vrijblijvend kennis maken of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op!