MAATWERK

Op zoek naar maatwerk?

We hopen dat u enthousiast raakt van ons aanbod en veel inspiratie opdoet. Vaak heeft u zelf iets bedacht waar u heel enthousiast over bent, maar mist u bijvoorbeeld de tijd, capaciteit, energie of net dat extra stukje know-how om het ook daadwerkelijk te organiseren. Daarom helpen wij u graag!

Wij realiseren ons als geen ander dat uw wensen voor ons leidend zijn in de uitvoering. Ook als u elementen in ons aanbod ziet die u zelf nèt even anders had gewild. Samen maken we er een geweldig arrangement van.

Regelmatig organiseren we evenementen voor onze opdrachtgever die nèt even verder gaan dan de reguliere evenementen. Daar zit de kracht van Events Holland! We spreken dan op basis van maatwerk af hoe we dit samen met de klant tot een succes kunnen brengen.

We kunnen projectmatig intern bij u werken of periodiek overleg hebben over de status van de organisatie. Met name bij de meerdaagse arrangementen, bedrijfsfeesten en samengestelde arrangementen voor 100 gasten of meer, merken we dat daar behoefte aan is.  Ieder evenement is anders, heeft een ander doel en heeft een andere doelgroep.

Geen vraag is ons te gek! Daag ons uit en we zullen laten zien dat u op ons kunt rekenen.

Wilt u een lasergame competitie in de parkeergarage? Natuurlijk kan dat! Een indoor FoodTruck festival? Geen probleem!

U zoekt unieke invulling voor uw evenement, u heeft precies voor ogen wat u wilt, of u zoekt juist nog wat ondersteuning. Wij zijn u daarbij graag van dienst! Samen gaan we kijken hoe we uw event invulling kunnen geven, en u raadt het al; daarbij is écht alles mogelijk!

“Ik krijg zoveel energie van klanten die met een globale aanvraag komen. Om dit dan om te toveren in een succesvol en verrassend evenement is wat mijn werk zo leuk maakt!” – Anouk

“Het leuke aan maatwerk arrangementen is dat je nog alle kanten op kunt en niet met beperkingen werkt. Genoeg vrijheid om mijn creativiteit in kwijt te kunnen.” – Elise