Events Holland

Wie zijn wij?

Wij zijn met Events Holland sinds 2008 actief. Met een team van 8 specialisten op kantoor worden dagelijks de meest geweldige concepten en arrangementen bedacht, vastgelegd en uitgevoerd. Voor met name de zakelijke als de toeristische groepen staan we klaar. Dit betekent dat onze klanten bestaan uit grote en kleine bedrijven en allerlei organisaties uit binnen- en buitenland. Maar ook rivier- en zeecruise rederijen, touroperators en reisbureau´s behoren tot onze klantenkring. Onze medewerkers genieten dagelijks van het werken met wereldwijde partners en klanten, die na ruim 12 jaar weten waar ze aan toe zijn bij ons.

Of het nu gaat om een puzzeltocht, een begeleide fiets- of wandeltocht, een meerdaags congres, een bedrijfsfeest, een workshop, een weekendarrangement, artiestenboeking, themadecoratie, een proeverij of andere groepsactiviteit, Events Holland verrast u graag met de meest creatieve invulling die uw verwachtingen overtreft.

In heel Nederland, maar specifiek in de provincie Noord-Holland (inclusief Amsterdam), zijn we bekend. We kennen de mogelijkheden op het gebied van groepsactiviteiten als geen ander, en werken daarom ook samen met meer dan 200 bedrijven in de recreatieve sector (denk aan hotels, restaurants, fiets- en bootverhuurders, cateraars, musea, attractieparken, zeilschepen, workshoporganisatoren, etc).

Tevens is Events Holland eigenaar van het Toeristisch Informatie Punt in Hoorn, waar we met een bevlogen team van 3 collega’s dagelijks onze bezoekers voorzien van allerlei recreatieve informatie.  

Waarom Events Holland?

Wij zijn uniek vanwege onze out-of-the-box benadering, ons unieke aanbod, onze exclusieve maatwerkarrangementen die alleen wij aanbieden. Events Holland staat bekend als betrouwbare en stabiele partner die waarmaakt wat ze beloven. Heeft u een uitdaging, behoefte aan het organiseren van een event en zoekt u hulp? We komen graag in contact met u om te zorgen dat wij u kunnen ontzorgen op de juiste manier, waar u zich prettig bij voelt. 

Rob

Rob is al ruim 12 jaar trotse en dankbare eigenaar van Events Holland. Wanneer Rob niet op kantoor is, volgt hij waarschijnlijk een training/cursus over goed werkgeverschap, klanttevredenheid of over de huidige markt. Dat is voor hem belangrijk, blije klanten en blije collega’s. Hij haalt veel energie uit succesvolle projecten en mooie aanvragen. Als eigenaar is hij erg betrokken en is hij altijd bereid om zelf ook zijn handen uit de mouwen te steken. Zo zagen we Rob bijvoorbeeld afgelopen jaar nog 300 barkrukken inladen na een succesvol bedrijfsfeest, doet hij gewoon.

Tara

Onze nieuwste kracht op kantoor, en wat voor een! Tara haar kracht is klantvriendelijkheid, ze is erg servicegericht en staat iedere klant kundig te woord. In haar vrije tijd is ze altijd bezig, met haar gezin op pad, met vrienden afspreken en lekker buiten zijn.

Anouk

Anouk is ons zonnetje ‘in huis’ op kantoor. Ze is energiek en creatief en op haar zakelijke slippers weet onze strandtopper elk beach event met succes te voltooien. De kust en grote bedrijfsevenementen zijn haar specialiteit en daar haalt ze dan ook veel energie uit. Iedere aanvraag weet ze om te toveren tot een verrassend voorstel. Als ze niet op kantoor te vinden is staat ze bij een concert, op het strand of is ze lekker in de weer met haar gezin.

Elise

Dit is onze salestijger Elise. Onze Elise zorgt ervoor dat iedere aanvraag omgetoverd wordt tot een succesvol en passend arrangement. Daarnaast is ze ook iedere vrijdag op de Kaasmarkt Alkmaar te vinden, dit is één van de redenen dat zij dan ook onze specialist in Alkmaar is. In haar vrije tijd rent Elise rustig een prutmarathon, bezoekt ze de sportschool en leeft ze zich uit op het schildersdoek (of in de kroeg).

Evelien

De stabiele factor van Events Holland, we noemen haar ook wel onze brandweervrouw aangezien ze altijd ieder brandje weet te blussen. Evelien is eigenlijk op ieder front werkzaam; sales, administratie, personeelszaken, noem het op en Evelien weet er raad mee. In haar vrije tijd traint ze momenteel voor een triatlon. Voordat ze haar kids naar school brengt duikt ze nog het IJsselmeer voor een goede training, om vervolgens nog broodjes te bakken voor haar gezin, met recht een powervrouw!

Sascha

Sascha is onze kracht wat betreft touroperating. In haar eerste week heeft ze 50 shantykoren op de kop getikt, en gaat ze als een speer op de planning. Hiervoor runde Sascha de receptie van een appartementencomplex in Oostenrijk en knalde ze iedere dag op de piste. Dit jaar knalt ze bij Events Holland en daar zijn wij onwijs blij mee!

Danielle

Onze vaste kracht op de administratie. Danielle werkt erg gestructureerd en krijgt ieder klantdossier wel een keer door haar handen. Naast haar werk is Danielle altijd creatief aan de gang. Schilderen, meubels opknappen en fotograferen zijn hobby’s van haar, ideaal ook want zo heeft ze vorig jaar ons kantoor nog in de verf gezet, en een plezier dat ze had!

Jeroen

Jeroen legt niet alleen in zijn vrije tijd graag een lange afstand af, dat doet hij ook tijdens werktijd. In de tulpentijd is Jeroen namelijk onze chef in de Hoornse haven. Alle inkomende touroperating en de hierbij horende planning ligt op zijn bordje, met daarbij Hoorn City Tours en de logistieke en operationele zaken binnen Events Holland is dat bordje aardig vol! Jeroen houdt zich daarnaast bezig met zijn triatlon-training en het bezoeken van Nederlandse rasartiesten in concert.