CSI Hoorn

Minimaal 10 deelnemers
2,5 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

CSI Hoorn

Heeft u altijd al in de schoenen van een rechercheur willen staan? Tijdens dit groepsuitje in Hoorn kan dat! In Hoorn gebeurt altijd wel wat, dus genoeg werk te doen voor u als rechercheur! Er is een moord gepleegd en aan u de taak om deze moord op te lossen.

De enthousiaste begeleiding van Hoorn Events verdeelt uw gezelschap in teams en stuurt de teams op pad gewapend met een recherchekoffertje. In dit koffertje zit alles wat u tijdens dit spannende spel nodig heeft om de opdrachten te vervullen. Aan de hand van aanwijzingen die de daders achterlaten moet u de puzzel proberen op te lossen en wint uw team het groepsuitje CSI Hoorn.

Na het spannende spel die u in teamverband speelt komt de groep weer bij elkaar voor de prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste aanwijzingen gevonden en wint het spel CSI Hoorn?

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- Speluitleg
- Spelmateriaal
- Prijsuitreiking
- Eén drankje van de hollandse bar p.p. tijdens de prijsuitreiking

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@hoornevents.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?