Rally Hoorn

Minimaal 10 deelnemers
2,5 uur
€ 26,00 p.p. excl. BTW

Rally Hoorn

Uw gezelschap wordt door de enthousiaste begeleiding ontvangen op een centraal punt in Hoorn. Na een korte uitleg over de Rally wordt u in teamverband op pad gestuurd en start uw uitje in Hoorn.

U moet goed in teamverband werken, want u mag met uw team een tactische route bepalen om zoveel mogelijk punten te scoren. Op de door ons aangeven punten voert u diverse opdrachten uit, zoals foto-opdrachten, vragen en andere opdrachten. 

Wie heeft het beste in teamverband gewerkt, de meeste plekken gevonden, de opdrachten het beste uitgevoerd en wint de Rally Hoorn? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en wint een toepasselijke prijs en hiermee is er een eind gekomen aan uw uitje in Hoorn. Tijdens de prijsuitreiking ontvangt u een drankje van de Hollandse bar.

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- Spelmateriaal, vragen en opdrachten
- Eén drankje van de Hollandse bar p.p.
- Prijsuitreiking
- Prijsje voor het winnende team

Maatwerk
U kunt het arrangement ook uitbreiden met een heerlijk kopje koffie met gebak voordat u aan het spannende spel begint en/of een hapje en drankje na of tijdens het spel. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van ons maatwerk contact op via info@hoornevents.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?