Bezoek Agriport

Welkom in de kas!

Intro

Bezoek Agriport

U wordt ontvangen en welkom geheten in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s. Tijdens de indrukwekkende rondleiding komt u in de energieruimte, de waterruimte en in de enorme kwekerij waar zo’n 30.000 kilo paprika’s op een dag worden geoogst! U ervaart met eigen ogen hoe de hyper moderne tuinder zijn product teelt met oog voor mens en milieu en met de nieuwste technische snufjes. Er gaat een wereld voor u open!

Een presentatie over Agriport A7 en kwekerij Barendse-DC maakt de excursie compleet. In de mooie bedrijfskantine van de kwekerij, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, ziet en hoort u een enthousiaste en boeiende presentatie. Uw gids vertelt aan de hand van slides en video’s over de geschiedenis van het (familie-)bedrijf, de milieuvriendelijke teelt en het duurzaam gebruik van energie d.m.v. van aardwarmte en WKK’s. Ook hoort u over de samenwerking in het gebied Agirport A7 en over de komst van het datacentrum van Microsoft. En natuurlijk komt u van alles te weten over het bijzondere product en proces van de oranje paprika van bloemetje tot op uw bord.

Programma

Voorbeeld programma:

10:00 uur – Start rondleiding
10:30 uur – Koffie/thee met stroopwafel
10:45 uur – Start presentatie
11:30 uur – Kasbezoek
12:15 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en kunnen naar wens worden aangepast.

Inclusief

Uw bezoek aan Agriport is inclusief:

  • Rondleiding met professionele gids
  • 1x koffie/thee en koek
  • Presentatie
  • Proeverij
  • Gezonde lekkernij voor mee naar huis

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Jeroen, expert in Hoorn

2 uur

Min. 12 pers.

€ 18,50 (incl. BTW) p.p.

Enthousiaste en gepassioneerde gids

Grootste kas oranje paprika’s ter wereld

Zeer vooruitstrevend in gebruik van alternatieve energiebronnen

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.