Bonbons Maken

Omdat werken met chocolade altijd goed is

Intro

Workshop Bonbons Maken

Een workshop waar u uw vingers bij aflikt! Tijdens deze workshop bonbons maken in Hoorn leert u de bonbons helemaal zelf te maken onder begeleiding van onze ervaren docente. De eerste helft van de workshop werken we met professionele mallen. De tweede helft van de workshop leert u een aantal simpele technieken waarmee u bonbons kunt maken zonder mallen. Zo leert u ook een aantal bonbons maken die u makkelijk thuis kunt namaken.

U doet werkelijk alles zelf: het vullen van de mallen, het maken van de vullingen en zelfs het temperen (verwerkbaar maken) van de chocolade. U gaat naar huis met een volle doos bonbons die er uit ziet alsof het in de winkel gekocht is. Bij deze workshop krijgt u kennis en resultaat mee waar u nog lang van kunt genieten.

De workshop bonbons maken in Hoorn kan plaatsvinden bij één van onze horecalocaties. Wanneer u de workshop op eigen locatie wilt laten plaatsvinden, bijvoorbeeld bij u thuis of op het werk, dan kan dit in overleg ook georganiseerd worden.

Programma

Voorbeeld programma:

14:00 uur – Start workshop bonbons maken
16:30 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en naar wens aan te passen.

Inclusief

Uw workshop bonbons maken is inclusief:

  • Professionele workshopbegeleiding
  • Gebruik workshopmateriaal
  • Uw eigen gemaakte bonbons mee naar huis

Prijs is exclusief bijkomende kosten als eventuele zaalhuur en consumpties die dienen te worden afgenomen indien de workshop bij een horecalocatie plaatsvindt.

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Elise, expert in Hoorn

2,5 uur

Min. 12 pers.

45,50 (incl. BTW) per pers.

Is tevens mogelijk op eigen locatie

Een workshop om van te smullen

Tips en tricks om het ook thuis te kunnen maken

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.