Dagtocht zeilen

Heerlijke dag op het water

Intro

Dagtocht zeilen

Voor deze unieke zeiltocht wordt uw gezelschap in de historische binnenhaven van Hoorn ontvangen aan boord van een karakteristiek zeilschip, als onderdeel van de zogenaamde “bruine vloot”. Hier wordt u ontvangen door onze schipper, die u meer vertelt over het verleden en de mogelijkheden van het schip.

Afhankelijk van het weer vaart u tijdens deze zeiltocht vanaf Hoorn richting Enkhuizen, Medemblik of Volendam. Hijst u onderweg de zeilen, bepaalt u de koers vanaf het roer, of hangt u liever achterover, genietend van het prachtige uitzicht onderweg?

De prijs is afhankelijk van o.a. het aantal personen en de horeca die u tijdens deze zeiltocht afneemt. Neem vooral contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Programma

Voorbeeld programma:

10:00 uur – Start zeiltocht, trossen los!
Ontvangst met koffie of thee en gebak aan boord
12:30 uur – Lunchbuffet
15:00 uur – Glaasje bubbels en een heerlijk hapje
17:00 uur – Aankomst Hoorn, einde zeiltocht

Bovenstaande tijden zijn indicatief en naar wens aan te passen. Zo is ook de inhoud aan te passen naar uw wens, heeft u bijvoorbeeld liever een diner of barbecue aan boord? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op zodat wij uw zeiltocht compleet naar wens in kunnen vullen.

Inclusief

Inclusief bij uw zeiltocht:

  • Ervaren en professionele kapitein
  • Vaarkosten en havengelden
  • Servicekosten
  • Dranken (Hollandse bar) aan boord gedurende de zeiltocht

Optioneel
Diverse catering mogelijkheden, denk aan een diner (buffet of barbecue) aan boord, ontvangst met koffie en gebak, diverse borrelhapjes etc.

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Evelien, expert in Hoorn

7 uur

Min. 20 pers.

Op aanvraag

Ontspannen dag op het water

Compleet verzorgde dag

Hijs zelf de zeilen

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.