Escape DinerSpel

Een echt Escape Spel tussen de gangen door

Intro

Escape DinerSpel

HELP! Jullie zijn gevangen in het restaurant en hebben exact drie diner rondes de kans om te ontsnappen! Is uw team in staat om de codes te kraken en de oplossingen op tijd te vinden? Jullie locatie veranderd in een soort Escape Room tijdens dit ultieme samenwerkingsspel gevuld met raadsel en puzzels. Lukt het uw team om de juiste strategie te vinden en genoeg puzzelstukken te verdienen om zo het mysterie op te lossen?

Onze professionele spelbegeleiding heet jullie welkom voor dit Escape DinerSpel in Hoorn en verdeeld de teams. Ieder team krijgt vervolgens een eigen escape koffer en een passende instructie om van start te kunnen gaan met het spel.

Dit is het moment waarop samenwerking van levensbelang is! Wie neemt de leiding en wie houdt zich afzijdig? Misschien krijgen jullie wel wat extra hints na het voorgerecht.

Vergeet niet om “out of the box” te denken tijdens dit Escape DinerSpel in Hoorn. Door het oplossen van diverse raadsels en puzzels die voorafgaand het voorgerecht, komen de teams (hopelijk!) tot de code voor het vervolgspel. Het hele team wordt aan de slag gezet.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de juiste combinaties gevonden worden en ieder team de code vindt om de tikkende bom te ontmantelen. Laten we de hoop niet verliezen tijdens het hoofdgerecht!

De laatste minuten tikken weg en het winnende team wordt bekend gemaakt wanneer zij als eerste de code kraken. Het winnende team wint uiteraard eeuwige roem en een toepasselijke prijs! En dan, is het tijd voor een heerlijk dessert. Het Escape DinerSpel in Hoorn, het perfecte spel voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familiedag!

Programma

Voorbeeld programma:

18:00 uur – Start “Escape DinerSpel” ronde 1
18:30 uur – Voorgerecht
19:00 uur – Ronde 2
19:30 uur – Hoofdgerecht
20:00 uur – Ronde 3
20:30 uur – Dessert
21:00 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en kunnen naar wens worden aangepast.

Inclusief

Inclusief bij uw Escape DinerSpel:

  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • Gebruik spelmateriaal
  • 3-gangen keuzediner: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
  • 3 drankjes van de Hollandse bar p.p. totaal
  • Zaalhuur
  • Prijs voor het winnende team

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Tara, expert in Hoorn

3 uur

Min. 10 pers.

72,50 (incl. BTW) per pers.

Perfecte combinatie tussen spel en diner

Enthousiaste begeleiding

Gegarandeerd een bijzonder diner

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.