Fietstocht

Stap op, ontdek en geniet!

Intro

Fietstocht

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw groep? Wilt u lekker buiten bezig zijn, maar tegelijkertijd een uitje organiseren wat voor iedereen te doen is? Dan is onze fietstocht perfect voor uw gezelschap. Wij regelen de fietsen, zetten een van onze enthousiaste gidsen in en hebben enorme leuke routes voor u ter beschikking! Uw groep stapt op de fiets en ontdekt zo de binnenstad en de omgeving van Hoorn. U fietst door parken, over dijken en ontdekt verschillende mooie en bijzondere plekken. Halverwege uw fietstocht is er nog een pauzestop waarbij u een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak voorgeschoteld krijgt. Onze gids zal ook af en toe even stoppen om één en ander te vertellen over hetgeen u ziet en tegenkomt.

Onderweg wordt kort stilgestaan bij bijzondere plekken en schitterende uitzichten. Hoorn is prachtig gelegen ten opzichte van het IJsselmeer en het West-Friese landschap. Een heerlijke, verrassende fietstocht!

Om deze fietstocht een extra leuk tintje te geven kunt u ook denken aan het inzetten van tandems, of juist het fietsen van een fiets-proeverij! Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Programma

Voorbeeld programma:

10:00 uur – Start fietstocht
11:00 uur – Pauzestop bij een restaurant/café voor koffie/thee en appelgebak
11:30 uur – Vervolg fietstocht
12:30 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en naar wens aan te passen.

Inclusief

Uw fietstocht is inclusief:

  • Professionele en enthousiaste gids
  • Fietshuur incl. haal- en brengservice
  • 1x koffie/thee en appelgebak tijdens uw pauzestop

Natuurlijk kunt u deze fietstocht nog uitbreiden met catering of combineren met andere activiteiten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Evelien, expert in Hoorn

2,5 uur

Min. 20 pers.

26,50 (incl. BTW) per pers.

Sportieve manier om de stad te ontdekken

U komt op plaatsen buiten het centrum

Tevens mogelijk met tandems i.p.v. fietsen

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.