Gevangen in de Gouden Eeuw

Ontsnapt u uit de Gouden Stad?

Intro

Gevangen in de Gouden Eeuw

Voor dit spel gaat u terug in de tijd, namelijk naar de Gouden Eeuw. Leer spelenderwijs meer over de rijke geschiedenis van Hoorn tijdens de Gouden Eeuw.
De rechter heeft jullie schuldig bevonden aan diefstal van de buit van De Halve Maen. Jullie worden naar de gevangenis gebracht bij het Oostereiland. Net voordat jullie naar binnengaan weten jullie te ontsnappen, maar jullie zijn nog wel aan elkaar geketend. Om los te breken voeren jullie allerlei opdrachten uit die betrekking hebben tot de Gouden Eeuw. Bij het oplossen van de opdracht ontvangt de groep een code om u van een slot te ontdoen. Na elke opdracht komt één persoon vrij. Zodra u vrij bent, blijft u bij de groep en werken jullie samen toe naar de ontsnapping. Jullie zijn tenslotte gezamenlijk veroordeeld en op de vlucht.

Weet u wat er zich in de Gouden Eeuw allemaal in Hoorn afspeelde? Benut dan deze kennis en ontloop de gevangenisstraf! Samenwerken, oplossingsgerichtheid en daarnaast natuurlijk alertheid staan centraal, want de bewakers zitten jullie op de hielen om jullie in de boeien te slaan. Zin in een uniek spel dat nergens anders te spelen is dan in Hoorn en waarbij u bovendien kennis over de geschiedenis van Hoorn opdoet? Ga dan deze uitdaging aan!

Programma

Voorbeeld programma:

14:00 uur – Start speluitleg
14:15 uur – Start “Gevangen in de Gouden Eeuw”
16:00 uur – Einde spel, tijd voor een drankje in een café
16:30 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en kunnen naar wens worden aangepast.

Inclusief

Inclusief bij uw ‘Gevangen in de Gouden Eeuw’ programma:

  • Professionele en enthousiaste spelbegeleiding
  • Spelmaterialen
  • Origineel spel concept
  • 1 drankje van de Hollandse bar per persoon bij de afsluiting
  • Prijsje voor het winnende team

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Anouk, expert in Hoorn

2,5 uur

Min. 10 pers.

28,50 (incl. BTW) per pers.

Speciaal ontwikkeld voor Hoorn

U wordt letterlijk in de boeien geslagen

Zeer geschikt als teambuildingsactiviteit

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.