Kookworkshop

Lekker samen met onze chefkok aan de slag

Intro

Kookworkshop

Vandaag gaat uw groep een heerlijk diner bereiden, en nuttigen natuurlijk! We starten met een drankje vooraf waarbij onze chef-kok de verschillende gerechten met u doorneemt. Vervolgens krijgt iedereen een taak en gaat u aan de slag in de keuken. Iedere groep is verantwoordelijk voor een onderdeel van het complete diner. De chef-kok loopt natuurlijk rond en helpt waar dat nodig is, daarnaast demonstreert hij ook diverse kooktechnieken. Na het kokkerellen en bereiden dekt u gezamenlijk de tafel op en is het tijd om te genieten van al het lekkers. In drie gangen serveren we de verschillende gerechten op. Gedurende de avond kunt u daarnaast ook genieten van heerlijke broden met tapenades en van een onbeperkt dranken arrangement (4 uur, bier, wijn & fris).

Onze chef-kok zorgt vooraf voor een drie-gangen menu op basis van de door u gekozen keuken. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden, denk aan; Italiaans, Frans, Spaans of Indonesisch. Uiteraard is deze workshop uit te breiden met een vierde- of vijfde gang (tegen meerprijs).

Mocht u speciale wensen hebben, een voorkeur voor een niet vermelde workshop (tapas, high wine/tea etc.), neem dan gerust even contact met ons op. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Programma

De tijden binnen deze workshop worden geheel in overleg met u ingevuld.
Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal personen, de gekozen keuken en het aantal gangen.

Inclusief

Inclusief bij uw Kookworkshop:

  • Professionele en enthousiaste chef-kok
  • Overheerlijk drie-gangen diner
  • Workshop koken met demonstratie kooktechnieken
  • Drankenarrangement van 4 uur (bier, wijn & fris)
  • Exclusieve afname van locatie & restaurantkeuken

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Anouk, expert in Hoorn

4 uur

Min. 15 pers.

62,50 (incl. BTW) per pers.

Verzorgd door professionele chef-kok

Keuze uit diverse keukens

Een restaurant exclusief voor uw groep

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.