PopQuiz

Herkent uw team alle hits?!

Intro

PopQuiz

U zoekt gezellige invulling voor een gezellig avondje met uw vrienden, collega’s of familie, denk dan eens aan onze PopQuiz.  Voorafgaand aan de quiz zal onze enthousiaste en goedgebekte presentator uw gezelschap opdelen in teams die tijdens de quiz tegen elkaar zullen strijden.

We gaan van start! Vele uiteenlopende rondes wisselen elkaar af. Denk aan categorieën als; ‘Raad de Plaat’, ‘Uit de oude Doos’, ‘TV Tunes’ en nog veel meer. Verschillende muziekspellen en vragen passeren de revue vanavond, van Madonna tot Ronnie Flex, van Robbie Williams tot de Beatles. Ieder teamlid heeft vast zijn eigen herinneringen aan bepaalde muziek, deze quiz is dan ook zeer geschikt voor gevarieerde leeftijden en gezelschappen.

Na de quiz is er uiteraard een prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste muzikale kennis en gaat er vandoor met een toepasselijke prijs?

Programma

Voorbeeld programma:

20:00 uur – Start PopQuiz
21:15 uur – Prijsuitreiking
21:30 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en kunnen naar wens worden aangepast.

Inclusief

Inclusief bij uw ‘PopQuiz’:

  • Enthousiaste presentator
  • Quizmateriaal
  • Prijs voor het winnende team
  • Mogelijkheid om zelf vragen toe te voegen over uw gezelschap

Natuurlijk kunt u de avond uitbreiden met bijvoorbeeld een drankjes- en/of hapjes arrangement. We denken graag met u mee.

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Evelien, expert in Hoorn

1,5 uur

Min. 10 pers.

23,50 (incl. BTW) per pers.

Avond vol muziek

Zeer interactieve activiteit

Tevens mogelijk op eigen locatie

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.