RIB Varen

Knallen op het IJsselmeer!

Intro

RIB Varen

Tijd voor een vergaderbreak? Even knallen met een groep vrienden op het Markermeer? Een onvergetelijke ervaring wordt het sowieso. Met hoge snelheid vaart onze ervaren schipper met u over het Markermeer en door de Hoornse haven (hier uiteraard op gepaste snelheid). Zo is er even tijd om wat van Hoorn vanaf het water te zien, maar ook om even vol gas te knallen over het Markermeer. Zeker weten de leukste en snelste manier om te zien wat Hoorn zoal te bieden heeft. Er zijn verschillende opstapplaatsen in en om Hoorn beschikbaar voor u.

U kunt kiezen uit verschillende soorten tochten met ieder een andere tijdsbesteding. Natuurlijk is het zo dat hoe langer u ervoor kiest om te varen, hoe meer we u kunnen laten zien. Het vaargebied ligt van de Hoornse haven tot het IJsselmeer en Volendam. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u dit natuurlijk aanvragen en zullen wij hiervoor een passende aanbieding maken. Ook het combineren van het varen met andere activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

Een greep uit onze RIB arrangementen

  • Uitwaaien 30 min
  • Grote Haventour 60 min
  • Markermeertour 2,5 á 3 uur
  • Volendamtour 3 á 3,5 uur

Ieder RIB arrangement is inclusief verzekering en het gebruik van beschermende kleding, ervaren schipper en brandstof

Programma

Voorbeeld programma:

10:00 – Start Grote Haventour vanuit Hoornse haven
11:00 – Einde Grote Haventour

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en naar wens aan te passen. Bij onze RIB arrangementen vragen wij u 15 minuten eerder aanwezig te zijn zodat er voldoende tijd is om beschermende kleding aan te trekken en (veiligheid)instructies te geven.

Inclusief

Inclusief bij uw RIB Arrangement:

  • Ervaren en professionele schipper
  • Brandstof en havengelden
  • Verzekering voor alle deelnemers
  • Beschermende kleding en bril

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50 per boeking.

Anouk, expert in Hoorn

30 min - 3,5 uur

Min. 8 pers.

29,50 (incl. BTW) per pers.

Ultieme kick op het water

Professionele en ervaren schipper

Perfecte vergaderbreak

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.