Stadswandeling Hoorn

Een leuke wandeling door het mooie Hoorn

Intro

Stadswandeling Hoorn

De algemene rondleiding door Hoorn is ideaal voor mensen die de stad niet kennen en graag een stuk historie en een stuk van Hoorns heden wil ervaren. Deze rondleiding door Hoorn is luchtig en biedt interessante onderdelen voor een brede doelgroep. Zo wandelt u met uw gids bijvoorbeeld door de oude binnenhaven, het stadscentrum met de Roode Steen, door de winkelstraten en een stukje door het stationsgebied. Ook wordt er een Hoorns Hofje bezocht. Deze bijzondere binnen stadstuinen hebben elk een eigen verhaal en ademen een unieke vorm van rust uit. Uiteraard komen ook de prachtige monumenten en de VOC-geschiedenis aan bod!
Kiest u voor deze rondleiding door Hoorn, dan kiest u voor een rondleiding waarbij u Hoorn te zien krijgt in al haar facetten!

Onze gidsen zijn ervaren, professioneel en enthousiast en delen graag hun kennis en verhalen over Hoorn met u!

We bieden ook speciale VOC-rondleidingen aan of Monumenten-rondleidingen. Hoorn is een prachtige en unieke stad waarbij u in deze thema’s een geweldige stadswandeling onder begeleiding van een gids kan maken.

Het maximale aantal personen per gids is 20. Indien de groep groter is dan 20 personen, zullen wij meerdere gidsen inzetten.

Programma

Voorbeeld programma:

10:00 uur Start stadswandeling
11:30 uur Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en kunnen naar wens worden aangepast.

Inclusief

Inclusief bij uw stadswandeling door Hoorn:

  • Gidsenbegeleiding tijdens de stadswandeling

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Evelien, expert in Hoorn

1,5 uur

Min. 1 pers.

€ 97,50 (incl. BTW) per gids

Bepaal zelf het start- en eindpunt

Professionele en enthousiaste gidsen

Ontdek het prachtige Hoorn

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.