Wie is de rat?

Ontdek de saboteur in uw team

Intro

Wie is de rat?

Bij het spel ‘Wie is de Rat’ strijdt u in teams tegen elkaar waarbij er natuurlijk, in ieder team, een rat zit. De rat probeert uw team te saboteren bij het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vragen. Vertrouw dus niemand in uw team! Onze enthousiaste begeleiding zorgt er natuurlijk voor dat alles op rolletjes verloopt.

Het spel start op een centraal punt in de stad. Tijdens het programma bent u niet alleen bezig om de rat te ontmaskeren, maar loopt u ook langs de mooie bezienswaardigheden van het oude centrum, de mooie panden en de haven van Hoorn. Maar laat u niet te veel afleiden, want de rat is altijd bezig met de sabotage van het spel! De rat is in dienst van een ander team en probeert zo op een slinkse en onopvallende manier alles te saboteren. Wie probeert jullie zuurverdiende punten stiekem te verliezen? Is uw teamgenoot expres de boel aan het verprutsen of is diegene gewoon een beetje onhandig? U gaat op pad met een aantal creatieve, sportieve en vooral komische opdrachten.

Herkent uw team de rat? Of wint uw team juist de meeste punten? Het winnende team verdiend eeuwige roem een toepasselijke prijs. De ratten worden ontmaskerd en de prijzen worden uitgereikt tijdens de prijsuitreiking in een gezellig en sfeervol café te Hoorn.

Programma

Voorbeeld programma:

14:00 uur – Speluitleg
14:15 uur – Start “Wie is de Rat?”
16:30 uur – Prijsuitreiking in een café incl. drankje van de Hollandse bar
17:00 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en kunnen naar wens worden aangepast

Inclusief

Inclusief bij uw ‘Wie is de Rat’ arrangement:

  • Professionele en enthousiaste spelbegeleiding
  • Benodigde spelmaterialen
  • 1 drankje van de Hollandse bar p.p. tijdens de prijsuitreiking in een gezellig café
  • Toepasselijke prijs voor het winnende team

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Evelien, expert in Hoorn

3 uur

Min. 10 pers.

31,50 (incl. BTW) per pers.

Gouden combinatie tussen samenwerking en sabotage

Spannende strijd onderling

Zeer geschikt als teambuildingsactiviteit

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.