Smartlappen zingen

Lekker meelallen met Oud-Hollandse smartlappen

Intro

Workshop Smartlappen Zingen

Voordat uw gezelschap met z’n allen de meest populaire en ‘hartverscheurende’ smartlappen gaat zingen, warmt u samen met de accordeonist uw stem even lekker op.

Onder begeleiding van onze accordeonist, die tevens uw docent is, zingt u alles lekker weg. Bang dat u de tekst niet kent? U krijgt natuurlijk een boekje van ons met de songteksten van meer dan 30 smartlappen – leuk voor thuis! Daarnaast kunt u er voor kiezen om het meegalmfestijn op te laten nemen op een CD/USB, zodat u thuis nog eens lekker kunt nagenieten van de onvergetelijke workshop, gegarandeerd lachen!

Wij kunnen tevens een workshop  Zeemansliederen bieden. Deze wordt uitgevoerd door een echt Hoorns Shanty koor. Neem contact met ons op voor een prijsopgave en de mogelijkheden.

Programma

Voorbeeld programma:

14:00 uur – Start workshop smartlappen zingen
15:30 uur – Einde programma

Bovenstaande tijden zijn ter indicatie en zijn naar wens aan te passen.

Inclusief

Deze workshop is inclusief:

  • Professionele workshopbegeleiding
  • Tekstboekje

Prijs is exclusief bijkomende kosten als eventuele zaalhuur en consumpties die dienen te worden afgenomen indien de workshop bij een horecalocatie plaatsvindt. Natuurlijk kunt u deze workshop nog uitbreiden met catering of combineren met andere activiteiten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Exclusief eenmalige boekingskosten á €12,50

Rob, expert in Hoorn

1,5 uur

Min. 15 pers.

Op aanvraag

Is tevens mogelijk op eigen locatie

Muzikale workshop voor jong en oud

Onder begeleiding van onze accordeonist

Graag boeken of meer informatie over dit uitje?

Wat gebeurt er als ik op Verzenden heb geklikt? Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen daarna zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.